AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Γεωργιάδης και Μανωλίδης «σάρωσαν» στην Έδεσσα!

Σπουδαία εμφάνιση του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mountain Bike (MTB) που διεξάγεται στην Έδεσσα!

Ο Νίκος Γεωργιάδης, αν και ανήκει στην Κατηγορία των Νέων Ανδρών, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του XCC πίσω μόνο από δύο Άνδρες! Πρόκειται για άλλη μία μεγάλη επιτυχία του νεαρού Πρωταθλητή του «Δικεφάλου», δείγμα του σπουδαίου ταλέντου του. Ο Γεωργιάδης άφησε πίσω του σπουδαίους αθλητές και διεκδίκησε ακόμα και την κορυφή κόντρα σε αθλητές μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Παράλληλα, ο Γεωργιάδης έτρεξε και δεύτερο αγώνα (την ίδια μέρα!), στην Κατηγορία Κ23 XCO, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο! Συναθλητές και αντίπαλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τον Γεωργιάδη να τα δίνει όλα σε δύο αγώνες μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισε στην Κατηγορία των Εφήβων στο XCC ο Στράτος Μανωλίδης. Ο περσινός Πρωταθλητής, αν και προπορεύονταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, λίγο πριν το φινάλε, χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο, χάνοντας έτσι έδαφος. Ακόμα κι έτσι, επανήλθε και ανέβηκε στην 3η θέση.

Οι σπουδαίοι νεαροί Πρωταθλητές της ΑΕΚ ετοιμάζονται ήδη και για τον αυριανό (21/07) Τελικό του Πρωταθλήματος MTB στο αγώνισμα XCO, με πλούσιο σε συμμετοχές ανταγωνισμό δεκάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα.