AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έστειλε μήνυμα ο Αλμέιδα στον Κορέα: Σε θέλω στην ΑΕΚ!

Από το AEK24HOURS σας ενημερώσαμε χθες ότι η ΑΕΚ θέλει να κάνει το “μπαμ” με την απόκτηση του Χοακόν Κορέα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σήμερα λίγες ώρες μετά, ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Τιάγκο Άλβαρες Ρίκ σοε ανάρτηση του στο Twitter ο Ρίκο τονίζει ότι ο Ματίας Αλμέιδα επικοινώνησε προσωπικά με τον Κορέα και του τόνισε ότι τον θέλει στην ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Αλμέιδα εξέφρασε το σοβαρό ενδιαφέρον της Ένωσης στον 30χρονο επιθετικό και του τόνισε ότι για την ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα. Ο Ρίκο τονίζει βέβαια ότι η υπόθεση θα είναι περίπλοκη για την Ένωση λόγω του υψηλού κασέ του Κορέα.

Πριν από μερικά χρόνια ο Κορέα είχε χρηματιστηριακή αξία 38.000.000 ευρώ. Τον 30χρονο διεθνή Αργεντινό επιθετικό (19 συμμετοχές/4 γκολ), που παίζει σεντερ φορ, δεύτερος φορ και αριστερός εξτρεμ, με τα 6.000.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία, για τον οποίο έχουν ξοδευτεί συνολικά στην καριέρα του 79.750.000 ευρώ σε transfer και loan fees (για μεταγραφές σε Σαμπντόρια, Σεβίλλη, Λάτσιο, Ιντερ) ο Ματίας Αλμέιδα τον ξέρει από πρώτο χέρι. Προσπαθεί και αυτός με τη σειρά του να πάρει το “ναι” του Κορέα.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ίντερ ως το 2025, ενώ την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε δανεικός στην Μαρσέιγ (με 2.000.000 ευρώ ενοίκιο).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *