AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έρικα Ζενέλι: Σου προκαλεί “ανατριχίλα” να αγωνίζεσαι μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ, Έρικα Ζενέλι, μιλάει αποκλειστικά στο aek.gr, για τον ερχομό της στην ΑΕΚ, τα κιτρινομαυρα όνειρά της και στέλνει το δικό της μήνυμα στον κόσμο της «Ένωσης».

Αναλυτικά:

-Έρικα, καλώς ήρθες! Πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος ενός τεράστιου συλλόγου, όπως είναι η ΑΕΚ! Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αλεξίου, τον έφορο κ. Βασιλακάκη και ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό κ. Χάτσικα για την προσέγγισή του. Από την πρώτη στιγμή, μού έδειξαν το πόσο πιστεύουν σε εμένα, αλλά και την πρόθεσή τους να κάνουν αυτό το τμήμα να πρωταγωνιστήσει. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που βρίσκομαι εδώ».

–Ποιους στόχους θέτεις για τη νέα σεζόν;

«Η ομάδα κάνει πλέον το επόμενο βήμα. Ένα βήμα που θα βοηθήσει το άθλημά μας, καθώς η ΑΕΚ αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο. Έχοντας, λοιπόν, ήδη τις βάσεις, έναν καλό προπονητή και με σκληρή και στοχευμένη δουλειά, πιστεύω ότι θα κάνω τα πάντα με τις συμπαίκτριες μου, ώστε η ΑΕΚ φέτος να αφήσει το δικό της στίγμα».

-Έχεις κάποιο μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Σου προκαλεί “ανατριχίλα” να αγωνίζεσαι μπροστά στους φίλους της ΑΕΚ, ακόμα και ως αντίπαλος. Ακόμα και στην ήττα, το χειροκρότημά τους ήταν πιο δυνατό. Είναι τιμή για έναν αθλητή και μία αθλήτρια να ζήσει κάτι τέτοιο. Και βλέποντας την ιδιαίτερη στήριξη του κόσμου στο χάντμπολ, δεν μπορεις παρά μόνο να δώσεις το 110% για αυτούς».