AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουμε στα γήπεδα… ηλεκτρονικά

Ενημέρωση προς τον κόσμο από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Η ανακοίνωση:

Φίλοι της ΑΕΚ
Υπενθυμίζουμε ξανά πως η είσοδος στο αποψινό ματς με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα, γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.
Σας παρακαλούμε να κάνετε άμεσα χρήση της εφαρμογής για να ταυτοποίησετε το εισιτήριο σας για το αποψινό παιχνίδι. Όποιος δεν έχει κάνει ταυτοποίηση δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως έχει αγοράσει εισιτήριο. Το link για την ταυτοποίηση είναι το https://tickets.gov.gr/. Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία, που χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Τονίζουμε πως το εκδοτήριο στην Πλατεία Αετού που είναι ανοικτό από τις 13.00 σήμερα και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 21.00, προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να βοηθάει στην διαδικασία ταυτοποίησης τους κατόχους εισιτηρίου που δεν μπορούν να μπουν στην εφαρμογή (κάτοικοι εξωτερικού, αλλοδαποί) ή που λόγω ηλικίας δεν έχουν ευχέρεια στην χρήση της. Όσοι δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα δεν θα εξυπηρετηθούν και προσερχόμενοι στο εκδοτήριο προκαλούν μόνο ταλαιπωρία στους ίδιους και στους κατόχους που όντως χρειάζονται να εξυπηρετηθούν.
Για μια ακόμη φορά σας καλούμε εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα χρήσης της εφαρμογής, να κάνετε μόνοι σας την πολύ απλή διαδικασία ταυτοποίησης.