AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχουν κουράσει οι Μεξικανοί με Πινέδα – Να τους πούμε πως θα μείνει στην ΑΕΚ να ηρεμήσουν…

Δεν θέλουν να το καταλάβουν οι Μεξικανοί πως ο Ορμπελίν Πινέδα θα μείνει στην ΑΕΚ διότι είναι χαρούμενος. Θα πρέπει όμως κι αυτός να βγει με επίσημη δήλωσή του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όσο δεν το κάνει δημοσιεύματα από την πατρίδα του θα γράφουν συνεχώς για εκείνον.

Τα νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με την Μοντερέι για τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα. Αν και ο Μεξικανός άσος αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Ένωσης στην Κύπρο, το 365scoresMX αναφέρει ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί έναντι μόλις 7.000.000 δολαρίων, δηλαδή 6.000.000 ευρώ. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Πινέδα θα είναι διαθέσιμος για το Λιγκ Καπ, που θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούλιο στο Μεξικό.

Για το χαμηλό ποσό της μεταγραφής, αναφέρεται σε άλλα μεξικανικά δημοσιεύματα ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει τον 28χρονο άσο που ήθελε να επιστρέψει στο Μεξικό και αναγκάστηκε να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της.

Ο Πινέδα ήταν ορεξάτος όσο αγωνίστηκε χθες στο φιλικό στην Κύπρο με την Ομόνοια, ενώ η Ένωση δεν θα μπορούσε να ρίξει τόσο πολύ τις απαιτήσεις της, δεχόμενη ένα ποσό μικρότερο και από αυτό που έδωσε πέρυσι για να τον αποκτήσει.

Εμείς ως AEK24HOURS να ενημερώσουμε τους Μεξικανούς και σύμφωνα πάντα με δικές μας πληροφορίες πως η ΑΕΚ αν θέλει να πουλήσει τον Πινέδα θα το κάνει με ποσό εκκίνησης τα 20.000.000 ευρώ. Παρακάτω δεν έχει…