AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Deal με Γκραντ Γκόλντεν για την ΑΕΚ – Απομένει η επίσημη ανακοίνωση!

Δυναμικά μπαίνει στο μεταγραφικό παζάρι η ΑΕΚ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γκραντ Γκόλντεν. Ο παίκτης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, καλύπτοντας τη θέση του σέντερ.

Ο 26χρονος έχει καταγωγή από το Ρίτσμοντ. είναι απόφοιτος του ομώνυμου Κολεγίου, ενώ το 2022 βρέθηκε στο Summer League με τους Ατλάντα Χοκς.

Στη συνεχεία, υπέγραψε Exhibit 10 με τους Ντένβερ Νάγκερτς για να βρίσκεται στην προετοιμασία, με τη συνέχεια της σεζόν να τον βρίσκει στην θυγατρική ομάδα τους, τους Grand Rapids Gold.

Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Κρεμόνα, με την οποία είχε μια μεστή σεζόν με 9,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετώπισε τόσο την Μπρίντιζι του Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και την Τρέντο του Πρέντις Χαμπ.

Ο Γκόλντεν μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία του παιχνιδιού, καθώς για το ύψος του είναι πολύ καλός πασέρ, αποτελώντας έναν ακόμα πλέι μέικερ στο παρκέ.

Αυτά τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού του ξεχώρισε ο Ντράγκαν Σάκοτα κι έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η μεταγραφή. Πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.