ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαμός με Αυγενάκη, επεισόδιο στο αεροδρόμιο, χαστούκισε υπάλληλο! “Ζητώ συγγνώμη, αλλά…”

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» την περασμένη Παρασκευή, με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος χειροδίκησε σε υπάλληλο του αεροδρομίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, γνώστης αεροπορικής εταιρείας. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ σε έξαλλη κατάσταση χαστούκισε αρχικά έναν υπάλληλο του αεροδρομίου της Αθήνας και στη συνέχεια να ξέσπασε στον εξοπλισμό του αεροδρομίου.

Το voicenews παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι μετά το χαστούκι ο εξαγριωμένος βουλευτής, επιτέθηκε φραστικά και προς αστυνομικούς του αεροδρομίου, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο υπάλληλο που δεχόταν την επίθεση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μάλιστα, ο τέως υπουργός της ΝΔ, επικαλέστηκε την ασυλία του και τους απείλησε με θράσος ότι «εάν μιλήσουν», θα τους «μεταθέσει δυσμενώς».

Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη

Για το περαστικό αυτό μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος καταδίκασε την συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται αποδεκτές.

«Υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην υπουργό, μόλις ήρθε στο φως αυτό το βίντεο. Θεωρώ ότι πρέπει να ειπωθεί μια συγνώμη σε κάθε περίπτωση και να δοθούν εξηγήσεις», είπε ο Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Συμπλήρωσε επίσης, ότι «θα βγει ανακοίνωση από τον ίδιο σε λίγο. Περιμένουμε την θέση του βουλευτή του πρώην Υπουργού και πλέον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε πάντως ότι «για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου μπορεί να δίνεται χρόνος, αλλά σε περιπτώσεις συμπεριφορών, αυτές κρίνονται ακαραία και λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, δεν γίνονται αποδεκτές από τον Πρωθυπουργό».

Ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης, λίγο αργότερα με μια δήλωση στον λογαριασμό του στο Twitter μίλησε για το περιστατικό, ωστόσο τόνισε ότι έμεινε μόνο σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης.

Μάλιστα, εξέφρασε την έκπληξή του από τις «υπερβολές και ανακρίβειες των δημοσιευμάτων». Όπως υποστηρίζει, δεν χτύπησε τον υπάλληλο του αεροδρομίου, αλλά προσπάθησε να του πάρει το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια του προκειμένου να μιλήσει ο ίδιος με την αεροπορική εταιρεία έτσι ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» από μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος.

Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *