AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοίγει την Τετάρτη στις 10:00 η πλατφόρμα για τις ελεύθερες θέσεις των διαρκείας

Στο επόμενο στάδιο περνούν τα εισιτήρια διαρκείας. Την Τετάρτη στις 10 το πρωί ανοίγει η πλατφόρμα για τις ελεύθερες θέσεις. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν οποιαδήποτε ελεύθερη θέση, μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές και τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Με το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο [email protected] και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 2118886068 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ, με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά Κάρτας Φίλου ΑΕΚ δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέχει ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία! Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή και να το κατεβάσεις στο Gov.gr Wallet σου, όπως προβλέπεται από τις κυβερνητικές αποφάσεις για τη διαδικασία εισόδου στα γήπεδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2023-2024. Επιπλέον, οι κάτοχοι για τη σεζόν 2024 – 2025 θα έχουν το προνόμιο της προτεραιότητας για να αγοράσουν απλό εισιτήριο που θα αντιστοιχεί στη θέση του διαρκείας τους για τους αγώνες των προκριματικών του Conference League 2024 – 2025.

Εξαιρούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες των φιλοξενούμενων ή σε θέσεις που χρησιμοποιεί η UEFA στους ευρωπαϊκούς αγώνες, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου κατά προτεραιότητα σε κάποια από τις ελεύθερες θέσεις.

Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ