AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδελφός Αντούνα για πιθανή μεταγραφή του Ουριέλ στην ΑΕΚ: Εύχομαι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ουριέλ Αντούνα προ των πυλών στην ΑΕΚ. Κάποια εξ αυτών από το Μεξικό κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Από πλευράς κιτρινόμαυρων όμως υπάρχει σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς η παρουσία του Αντούνα στο παιχνίδι της Κρουζ Αζούλ με τη Μαζατλάν ήταν η τελευταία με τη φανέλα της ομάδας του, με τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς να τον αποχαιρετούν και να του εύχονται καλή επιτυχία στην Ευρώπη.

Ο δημοσιογράφος του ESPN Λεόν Λεκάντα, σε ανάρτησή του τόνισε: «Ίσως το τελευταίο παιχνίδι του Αντούνα με την Κρουζ Αζούλ. Σήμερα ο «μπρούχο» δεν τα πήγε καλά. Θα δούμε αν θα κλείσει η συμφωνία με την ΑΕΚ μέσα στη βδομάδα».

Αναφορές στο Μεξικό κάνουν λόγο για συμφωνία της Ένωσης με τον 26χρονο εξτρέμ για τέσσερα χρόνια με συνολικές αποδοχές που θα φτάσουν τα 7.000.000 δολάρια.

Ο αδελφός του Αντούνα ρωτήθηκε για ενδεχόμενη μεταγραφή του Ουριέλ, στην Ελλάδα και εκείνος σημείωσε: «Δεν έχω κάτι επίσημο, αλλά εύχομαι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Είμαι περήφανος για αυτόν και θέλω να γυρίσει στην Ευρώπη γιατί το επιθυμεί πάρα πολύ».