AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελίασον: Εγώ και η ΑΕΚ έχουμε έρθει σε επαφή και θα υπάρξει επέκταση του συμβολαίου μου για ένα χρόνο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκλας Ελίασον στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο εξτρέμ του Δικεφάλου:

Για το αν τους έχει μείνει ένα απωθημένο από την περσινή σεζόν στην Ευρώπη: «Την προηγούμενη σεζόν ήμασταν στο τέλος απογοητευμένοι γιατί δεν κατακτήσαμε τους στόχους μας. Μας επηρέασε ο τρόπος που χάσαμε τον τίτλο. Πλέον μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται φέτος θέτοντας συγκεκριμένους στόχους. Πριν δύο χρόνια τα καταφέραμε, πέρυσι όχι, είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθαμε ευγνωμοσύνη. Στη μεταγραφική περίοδο υπήρχαν φήμες. Εγώ και το κλαμπ έχουμε έρθει σε επαφή και θα υπάρξει επέκταση του συμβολαίου για ένα έτος».

Για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: «Είχαμε μια σεζόν για την οποία είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και δεν κερδίσαμε κάτι. Τα είχαμε όλα στα χέρια μας και δεν τα καταφέραμε. Έχουμε λοιπόν μεγάλο κίνητρο να επιστρέψουμε και να επαναφέρουμε την ομάδα στους τίτλους, όπως είχαμε κάνει πριν δύο σεζόν. Είναι ευκαιρία αύριο να ξεκινήσουμε καλά. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και ελπίζουμε ότι αυτή η σεζόν θα τελειώσει με έναν επιτυχημένο τρόπο».