AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματίστηκε ο Λιβάι Γκαρσία, ανησυχία στην ΑΕΚ

Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση του Τρινιντάντ και Τομπάγκο με την Γρενάδα ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξεκίνησε βασικός, αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2, με τους Τέλφερ και Μουρ να ισοφαρίζουν τα δύο γκολ του Μάιλς Χίπολιτ της Γρενάδας.

Λεπτομέρειες για τη φύση του τραυματισμού του δεν έγιναν γνωστές ακόμα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τις Μπαχάμες την Κυριακή (9/6). Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Λιβάι Γκαρσία δέχτηκε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ανησυχία και στην ΑΕΚ, με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου να βρίσκονται σε επαφή με τους ομολόγους του στην εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση του Γκαρσία.

Μην ξεχνάμε πως τη φετινή σεζόν ο Γκαρσία ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, ενώ δεν ακολούθησε την προετοιμασία της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα.

Φέτος, το παιχνίδι με τις Μπαχάμες θα είναι το τελευταίο γι’ αυτόν στη σεζόν, εάν τελικά αγωνιστεί, και στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να βρεθεί από την πρώτη μέρα της νέας προετοιμασίας της ομάδας στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.