AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Takagazete: Έρχεται με νέα αυξημένη πρόταση για τον Μουκουντί η Τράμπζονσπορ (photo)

Ο Αρόλντ Μουκουντί φαίνεται να έχει… γυαλίσει στην Τράμπζονσπορ η ΑΕΚ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με το «takagazete» της Τουρκίας η ομάδα της Τραπεζούντας επιμένει για τον ποδοσφαιριστή και όπως λέγεται «αναζητά νέα πρόκληση για την καριέρα του».

Αναλυτικά το δημοσίευμα από την Τουρκία για τον Αρόλντ Μουκουντί και την ΑΕΚ:

«Η πρώτη προσφορά της Τράμπζονσπορ για τον Μουκουντί απορρίφθηκε μετά το αίτημα του ίδιου να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο τουρκικός σύλλογος παραμένει αποφασισμένος για αυτή τη μεταγραφή και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ .

Ενώ οι λεπτομέρειες της ένταξης του Μουκουντί στην Τράμπζονσπορ αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, αναφέρεται ότι ο τουρκικός σύλλογος εργάζεται σε μια νέα στρατηγική για να αυξήσει την προσφορά του.

Και άλλοι σύλλογοι όπως η Φερεντσβάρος της Ουγγαρίας έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον ως εναλλακτική λύση για τον Καμερουνέζο, αλλά ο παίκτης είναι θετικός για την Τράμπζονσπορ και ελπίζει να αναζωογονήσει την καριέρα του με μια νέα πρόκληση. Η κατάσταση αυτή δίνει θετική ώθηση στη μεταγραφή του.

Αναφέρεται επίσης ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μαρσέιγ για τον Σαμουέλ Γκιζότ και αν μπορέσει να κάνει αυτή τη μεταγραφή, η Ένωση μπορεί να αποδεσμεύσει τον Μουκουντί».