AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα κλειδιά στον Αλμέιδα για τις μεταγραφές έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Τα κλειδιά των μεταγραφών τα έχει ο Ματίας Αλμέιδα σύμφωνα με τον Μάριο Ηλιόπουλο. Αυτός έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές που θα γίνει στην ΑΕΚ. Το ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο νέος μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τον Ματίας Αλμέιδα απάντησε: «Τον έχω γνωρίσει εδώ κι αρκετούς μήνες. Να σας εξηγήσω από σεβασμό σε όλους, ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πρώτος ενημερώθηκε για την αλλαγή στα ηνία της ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπός μας! Αυτός που χτες καθίσαμε και μιλήσαμε για περίπου 3 ώρες και που θα γράψουμε λαμπρές σελίδες για την ΑΕΚ. Επειδή μπορεί να μην ξέρω, αλλά δεν είμαι αδαής, είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνομαι ότι τον πρώτο λόγο ειδικά για τις μεταγραφές τον έχει ο Ματίας;».

Ενώ για το μπάτζετ και αν υπάρχει πρόθεση να αυξηθεί ή η ΑΕΚ είναι κοντά σε μια μεταγραφική κίνηση τόνισε: «Είναι δυνατόν να πούμε τα οικονομικά μεγέθη και τις μεταγραφές που θα κάνουμε; Σας διαβεβαιώνω από την πρώτη μέρα που ήρθα, συζητάμε για μεταγραφές. Από την πρώτη μέρα. Θέλει στρατηγική, αξιολόγηση. Πάντα ο τελευταίος λόγος είναι του Αλμέιδα. Πρέπει να κρατήσουμε μια μυστικότητα. Αλλιώς θα βάλουμε σφαίρα στα πόδια μας».