AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Παίζει όλη τη χρονιά στην Ηλιούπολη

Όλη της την ψυχή θα καταθέσει και την Κυριακή (16/06, 19:30) η ΑΕΚ που φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στο Κ.Γ. Ηλιούπολης, στο πλαίσιο του 5ου και τελευταίου Τελικού της Handball Premier.

Η ΑΕΚ με νίκη θα κατακτήσει το 4ο Πρωτάθλημα της τα τελευταία 5 χρόνια και 6ο συνολικά στην Ιστορία της. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη «μάχη», έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη στον τέταρτο τελικό.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από εδώ.

Ο Χάρης Μάλλιος δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε μπροστά μας το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς και οφείλουμε να καταθέσουμε όλο μας το είναι για να νικήσουμε και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Είμαστε, σωματικά και πνευματικά, απόλυτα έτοιμοι ξεπερνώντας κάθε είδους δυσκολία που έχει προκύψει ως τώρα, καταθέτοντας ψυχή. Οι ομάδες είναι ισάξιες και κάθε ματς κρίνεται σε μικρές λεπτομέρειες, έως τώρα, και σε αυτές αύριο θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Αύριο είναι ένα παιχνίδι προσωπικοτήτων και χαρακτήρων, άλλωστε για αυτά τα παιχνίδια ζούμε εμείς οι αθλητές και είναι ευλογία για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει σπουδαίους παίκτες και προσωπικότητες να τα δίνουν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *