AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Super Mario έφερε το κορυφαίο Ford Fiesta με 650 ίππους στην Ελλάδα

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έχει τρέλα με τα ράλι και όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει τα βουνά.

Το αφεντικό στην κατηγορία Formula Saloon του πρωταθλήματος αναβάσεων, Μάριος Ηλιόπουλος, επέστρεψε, έχοντας στα χέρια του ένα Ford Fiesta Rallycross. Αυτό έγραφε πριν από ένα χρόνο η ιστοσελίδα “newsauto”.

Ήταν 7 Μαΐου του 2023 όταν στην περιοχή του Αλεποχωρίου πραγματοποιήθηκε η ανάβαση Ψάθας που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 65 οδηγών αλλά και πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το θέαμα ήταν αρκετό τόσο από τους οδηγούς που κυνήγησαν τον καλύτερο χρόνο όσο και από αυτούς που ανέβηκαν το βουνό οδηγώντας με το πλάι.

Την παράσταση σε αυτή την αγωνιστική συνάντηση έκλεψε ο Μάριος Ηλιόπουλος που έτρεξε για πρώτη φορά με το καινούργιο του αγωνιστικό απόκτημα. Ο λόγος για ένα Ford Fiesta Rallycross με ισχύ 650 ίππους που έχει φτιαχτεί με την στήριξη της M-sport.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι ένα από τα ελάχιστα που τρέχουν σε αγώνες ανά τον κόσμο και όπως αποδείχτηκε στα χέρια του Mario έκανε τον κόσμο να παραμιλά.

Είκοσι χρόνια στην κορυφή

Παρά το γεγονός ότι έτρεξε για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο, δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σκέλος.

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή τα τελευταία σχεδόν είκοσι χρόνια και πως η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική.