AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Μεξικανοί ξοδεύουν τσάμπα μελάνι για τον Πινέδα

Οι Μεξικανοί ψάχνουν τον τρόπο να επαναπατρίσουν τον Ορμπελίν Πινέδα. Όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Μετά την Κρουζ Αζούλ, η πρόταση της οποίας δεν απαντήθηκε καν από την ΑΕΚ και την πλευρά του παίκτη, άλλες δύο ομάδες ετοιμάζουν κρούση για τον 28χρονο μέσο.

Η μια είναι η Αμέρικα, η οποία σχεδιάζει να δώσει ένα δυνατό συμβόλαιο στον παίκτη, πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ στην ΑΕΚ αναμένεται να κάνει μια καλύτερη προσφορά από τα 4,5 εκατ. ευρώ της Κρουζ Αζούλ. Όπως αναφέρουν στο Μεξικό, η Αμέρικα περιμένει να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της από την πώληση του Κουινόνες στη Σαουδική Αραβία και θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με την Ένωση την απόκτηση του Πινέδα.

Ενδιαφέρον για τον Μεξικανό άσο της ΑΕΚ, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ για το Κόπα Αμέρικα, έχει εκφράσει και η Μοντερέι, η οποία φέρεται να κάνει επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Από την Ένωση δεν υπάρχει σκοπός να πουλήσει το ποδοσφαιρικό παιδί του Ματίας Αλμέιδα. Ούτε η πλευρά του παίκτη δείχνει διατεθειμένη να φύγει από την ΑΕΚ. Αν κάποια στιγμή αυτό γίνει θα είναι για μεταγραφή στην Ευρώπη και όχι στο Μεξικό.