AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πόνσε είναι η μεταγραφή ρεκόρ για τη Χιούστον

Η Χιούστον ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έκι Πόνσε με το ποσό που δαπανήθηκε βάσει της ανακοίνωσης του συλλόγου του MLS, να συνιστά ρεκόρ για τα οικονομικά του δεδομένα.

«Το Χιούστον Ντάιναμο υπέγραψε τον επιθετικό Εζεκιέλ Πόνσε με πλήρη μεταγραφή από την ΑΕΚ, η συμφωνία σηματοδοτεί το μεγαλύτερο ποσό μεταγραφής στην ιστορία του συλλόγου για το Χιούστον Ντάιναμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

«Πραγματοποιήσαμε μια εξαντλητική, παγκόσμια αναζήτηση για τον νέο βασικό μας επιθετικό και ο Πόνσε ήταν ο νούμερο ένα στόχος μας. Ο χαρακτήρας και ο επαγγελματισμός του είναι υποδειγματικοί», ανέφερε ο general manager του Χιούστον, Πατ Όνσταντ για τον πρώην, πλέον, στράικερ της ΑΕΚ.

«Το πιο σημαντικό είναι πως ο Έκι και η οικογένειά του είχαν μεγάλο κίνητρο να έρθουν στο Χιούστον και να αποτελέσουν μεγάλο μέρος του έργου μας», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Μας εντυπωσίασε σε κάθε βήμα της διαδικασίας αξιολόγησής μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Έκι, την Μαρτίνα και την οικογένειά τους μαζί μας στο Χιούστον και ελπίζουμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί».