AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης: Το ταξίδι έφτασε στο τέλος – Ο Ηλιόπουλος θα είναι ο προστάτης της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη διοίκηση της ΑΕΚ με δάκρυα στα μάτια και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να δώσει την ΠΑΕ στον Μάριο Ηλιόπουλο.

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ήρθαμε σήμερα να σας παρουσιάσω τον κ.Ηλιόπουλο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, ο νέος προστάτης της ομάδας μας. Το σκέφτηκα πολύ, το δουλεύω ίσως ένα-ενάμιση χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα τον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα του, τις φιλοδοξίες και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει. Θα είμαι κι εγώ δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του. Είναι ένα αυτοδημιούργητο παιδί, έχει κάνει πολλά χρήματα. Αισθάνομαι μια σιγουριά ότι η ΑΕΚ δίπλα του θα έχει συνέχεια» τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Όλοι κρινόμαστε. Και εγώ θα κριθώ κάποια στιγμή… Είμαι και συγκινημένος (διέκοψε και σκούπισε τα μάτια του. Ο κύριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παραλαμβάνει ένα κλαμπ με πολλή υγεία και ικανά στελέχη. Ένα αθλητικό κέντρο, τα δύο Μουσεία και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας γιατί το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και από τα έσοδά του συντηρείται ο Ερασιτέχνης».

Έχω να σας πω πως είχα προτάσεις από fund της Αμερικής και επειδή είχαμε πρόσφατα εμπειρία από τέτοια fund δεν το σκέφτηκα καν. Ο κύριος Ηλιούπος δεσμεύτηκε πως θα τελειώσει τα έργα στο προπονητικό μας κέντρο. Αγαπάω το ποδόσφαιρο αλλά είναι η ηλικία και η υγεία. Θα είμαι δίπλα στον Μάριο σε ό,τι χρειαστεί. Όλα τα στελέχη είναι εκπαιδευμένα. Είναι ταλιμπάν. Αυτή η ιστορία πρέπει να έχει και συνέχεια. Θέλω να σας ευχαριστώ όλους εσάς για όλη την προσπάθεια που κάναμε αυτά τα χρόνια. Δείτε που ξεκινήσαμε και που είμαστε».

Κλείνοντας ανέφερε: «Αγαπάω το ποδόσφαιρο αλλά ας μην κρυβόμαστε και η ηλικία και η υγεία.. Στο ποδόσφαιρο αισθάνομαι καλύτερος από πολλούς όχι όμως από όλους. Θα είμαι δίπλα στον Μάριο είναι όλα τα στελέχη Ταλιμπάν δίπλα του. Όλοι αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια. Να ευχαριστήσω όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια κάναμε όλοι μαζί που ξεκινήσαμε και που καταλήξαμε».

Στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις. Απαντώντας πώς κατέληξε στη συγκεκριμένη επιλογή και γιατί αυτή τη χρονική στιγμή είπε: «Είχα πει και παλαιότερα θα τελειώσει αυτό το ταξίδι για εμένα. Πιστεύω πως ό,τι δεσμεύτηκα το ‘11 τα έκανα πράξη. Κι ας μην κρυβόμαστε ρε παιδιά έχω περάσει ένα θέμα σοβαρό με την υγεία, μεγαλώνω και ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Το μόνο που κρατάω είναι η σουίτα και ό,τι χρειάζεται η ΑΕΚ και ο Μάριος θα είμαι δίπλα. Τον Μάριο τον ξέρω αρκετά χρόνια».

Αναφορικά με το τι τον έπεισε να δώσει την ομάδα στον Μάριο Ηλιόπουλο ανέφερε: «Ο κ. Ηλιόπουλος είναι ισχυρός οικονομικά, φιλόδοξος, εγωιστής νέος επιχειρηματίας έναν τέτοιον θέλει η ΑΕΚ. έτσι έκρινα. Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε η νεκροψία θα δείξει. Ο Μάριος έχει όλα τα προσόντα και όλα τα φόντα να συνεχίσει αυτό που αφήνουμε σήμερα στα χέρια του. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του και να έχει συνέχεια αυτό το κλαμπ που όλοι αγαπάμε».