AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το… καλησπέρα δίπλα στην ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος

Άρχισε σήμερα το πρωί το 1ο Fair Play Cup, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων! Πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ αυτό το τριήμερο (15-17 Ιουνίου) και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.

Παρών στις εγκαταστάσεις των Σπάτων ήταν και ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για το έργο της Ακαδημίας. Είχε κάνει μάλιστα ειδική αναφορά και είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να ρίξει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη της Ακαδημίας, κατά την πρόσφατη παρουσίασή του ως νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ από τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο κ. Ηλιόπουλος βρέθηκε για αρκετή ώρα στο χώρο του τουρνουά και μίλησε με τα στελέχη των τμημάτων υποδομής αλλά και με τα παιδιά και τους συνοδούς των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα, αποτελούμενες από αγόρια γεννημένα τα έτη 2012-2013 (Κ12) και 2010-2011 (Κ14). Μέσω των εκπαιδευτικών ποδοσφαιρικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν, δίνεται η δυνατότητα στα περίπου 500 παιδιά που συμμετέχουν, να αγωνιστούν στα ίδια γήπεδα που χρησιμοποιούν για την προετοιμασία τους όλα τα τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ (Α’ Ομάδα, Β’ Ομάδα και Ακαδημία).

Στόχος, φυσικά, των ανθρώπων της Ακαδημίας της ΑΕΚ είναι σε αυτό το τριήμερο τουρνουά να προσφέρουν σε κάθε παιδί μία αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία, μέσω μιας εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας.