AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με δάκρυα στα μάτια

Ο Πάτρικ Λέμος μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ αποχωρεί καθώς τη νέα σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ταταμπάνια.

Ο Βραζιλιάνος τα έδωσε όλα σε αυτή την σειρά των τελικών για να βοηθήσει την ομάδα και μετά το τέλος της αναμέτρησης με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την ΑΕΚ αλλά και τους φίλους της ομάδας με τους οποίους έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή σχέση.

Η ανάρτησή του:

Με μάτια γεμάτα δάκρυα. Το τέλος μου ήρθε εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω να ευχαριστώ. Έφτασα στην Ελλάδα ένας 21χρονος νεαρός γεμάτος όνειρα που ήθελε απλώς να παίξει χάντμπολ. Δεν μπορώ να μην αναφέρω τον άνθρωπο που με έκανε να είμαι εδώ και να κάνω τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο Ζαραβίνα με φρόντισες και με βοήθησες να μεγαλώσω ως άντρας, φεύγω με το αίσθημα του καθήκοντος ολοκληρωμένο και με το κεφάλι ψηλά». ΑΕΚ οικογένεια: Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου, σε ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω για 4 απίστευτα χρόνια. Σήμερα μπορώ να πω ότι είμαι οπαδός σου, όπου κι αν πάω θα είσαι μαζί μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα κάνατε για μένα από την πρώτη μέρα. Φίλοι της ΑΕΚ, δεν υπάρχουν λόγια για σας, είστε απίστευτοι, το πάθος που έχετε για όλους όσοι φοράνε τη μπλούζα της ΑΕΚ είναι απίστευτο και δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα κάνατε και πώς μου φέρθηκατε. Όπως λετε και εσείς ΜΟΝΟ ΑΕΚ. Τα λέμε ξανά Ελλάδα, τα λέμε ξανά ΑΕΚ. Ελπίζω μια μέρα να φορέσω ξανά αυτό το κιτρινόμαυρο μπλουζάκι για πάντα.