AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλιόπουλος – Κυρατσούς – Ανδριόπουλος και συνεργάτες προσπαθούν για την καλύτερη αξιοποίηση του Μπριτάννια

“Το Μπριτάννια πράγματι έχει αποκτηθεί από δικά μας συμφέροντα. Ήδη το έχουμε δώσει σε μια πολλή σοβαρή ομάδα που συμμετέχει και η ομάδα που έχει φτιάξει το γήπεδο ως προς το θέμα της αξιοποίησής του και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο σε αυτό το πράγμα γιατί είναι και πρόσφατο. Δεν είναι κάτι το οποίο είναι πολύ καιρό”, με αυτή την πρόταση ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε στην ερώτηση του AEK24HOURS για την αξιοποίηση των 7 στρεμμάτων που πέρασαν εδώ και αρκετό στην κατοχή του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπου ομάδα που έχει φτιάξει το γήπεδο αφορά ξεκάθαρα τους κ.κ. Θανάση Κυρατσούς και Δημήτρη Ανδριόπουλο αλλά και τους συνεργάτες αυτών. Ο αρχιτέκτονας της ¨Αγιά Σοφιάς” μαζί με τον πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου έχουν αναλάβει να “τρέξουν” τις διαδικασίες για τον χώρο του Μπριτάννια προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις. Από τη δημιουργία πάρκινγκ ώστε να λυθεί το μεγάλο ζήτημα που ταλαιπωρεί τη Νέα Φιλαδέλφεια είτε υπάρχει ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕΚ είτε όχι, μέχρι και τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν τμήματα της “Μάνας ΑΕΚ” και να σταματήσει το τεράστιο πρόβλημα με το γηπεδικό ζήτημα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Θα μιλήσουν οι πράξεις. Και θα μάθουμε τι θέλει να κάνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε πάντως όλοι μας, είναι πως η επιθυμία μας να βρεθεί κάποιος Ενωσίτης να αγοράσει το χώρο έγινε πραγματικότητα! Και τον απέκτησε ο άνθρωπος που από χθες έχει και επίσημα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (85%) της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Μάριος Ηλιόπουλος. Και όλα αυτά πριν ακόμα μαθευτεί το όνομά του στους κόλπους της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Πολύ σημαντικό.