AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση πάρθηκε με εντολή Αλμέιδα: Ο Κάλενς να συνεχίσει στην ΑΕΚ

Στόχος της ΑΕΚ είναι να κρατήσει τον Αλεξάντερ Κάλενς και αυτό φαίνεται πως θα γίνει. Ο δανεισμός του από την Χιρόνα ολοκληρωνόταν και στην Ένωση έπρεπε να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν ή όχι τον Περουβιανό διεθνή στόπερ. Και η απόφαση ήταν να συνεχίσει ο Κάλενς να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν επικοινωνία με τη Χιρόνα για συμφωνία να αποκτήσει τον Περουβιανό στόπερ. Και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και το deal να κλείσει με ελεύθερη μεταγραφή. Ήταν απόφαση που πάρθηκε με εντολή Αλμέιδα: Ο Κάλενς να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Διαθέτει ο παίκτης στοιχεία τα οποία ήθελε να έχει ο κόουτς της ΑΕΚ στις εναλλακτικές του λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Και εισηγήθηκε θετικά για να παραμείνει ο παίκτης στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως ο Κάλενς δεν θα βρίσκεται από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της Ένωσης. Κι αυτό διότο συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής του Περού στο Copa America. Στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στη διάθεση του Αλμέιδα μετά τις 10 Ιουλίου.