AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η άφιξη Αλμέιδα δρομολογεί εξελίξεις στην ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα φτάνει σήμερα στην Αθήνα και δρομολογούνται εξελίξεις σε όλα τα θέματα της ΑΕΚ. Κυρίως στα μεταγραφικά εκεί όπου μπορεί οι άνθρωποι του συλλόγου να δουλεύουν αθόρυβα υποθέσεις αλλά ακόμα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας από την Παρασκευή. Ημέρα που θα γίνουν τα εργομετρικά όπως και το Σάββατο προκειμένου την Κυριακή η αποστολή να αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Παράλληλα αρκετές υποθέσεις «τρέχουν» τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις, παρότι είναι σαφές πως ο Αργεντινός προπονητής δεν θέλει να γίνουν βιαστικές κινήσεις αλλά οι καλύτερες δυνατές επιλογές, έστω κι αν χρειαστούν χρόνο.

Αυτό άλλωστε που του έχει διαμηνύσει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος είναι πως η ομάδα θα κάνει όσες μεταγραφές χρειάζονται προκειμένου να είναι όχι μόνο ανταγωνιστική αλλά να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν υπάρχει λοιπόν ταβάνι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης.