AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποσπάσει το “ναι” του Στρακόσα

“Δείτε τι εμφανίσεις κάνει ο Στρακόσα στην Μπρέντφορντ και φέρτε τον” φαίνεται να είπε κάποιος στους ανθρώπους της ΑΕΚ και εκείνοι έβαλαν μπροστά το σκάουτινγκ. Έτσι έπεσε το όνομά του στο τραπέζι διότι από αυτά που είδαν, άκουσαν, έμαθαν και τις πληροφορίες που συνέλεξαν για τον Αλβανό τερματοφύλακα μόνο θετικά είναι… Για το λόγο αυτό η Ένωση προσπαθεί να αποσπάσει το “ναι” και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Ο 29χρονος πορτιέρο ανήκει στην Μπρέντφορντ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Αρχικός στόχος είναι να πάρει το “ναι” του Στρακόσα πριν μπει σε διαπραγματεύσεις με το αγγλικό κλαμπ. Πληροφορίες θέλουν η πρόταση της ΑΕΚ να κυμαίνεται πάνω από το 1.000.000 ευρώ. Κοντά στο 1.200.000 ευρώ ετησίως συν τα μπόνους. Η κίνηση που θα γίνει θα είναι διπλή. Είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ωστόσο αυτό που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Στρακόσα είναι το Euro 2024, όπου και είναι βασικός τερματοφύλακας της Αλβανίας. Θέλει πρώτα να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Αλβανίας κι έπειτα να απαντήσει στην ΑΕΚ. Λογικό; Ναι. Διότι μέσα από τις εμφανίσεις του μπορεί να αποκομίσει κάποια καλύτερη και δελεαστική πρόταση, πέραν του Δικεφάλου.