ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Γιος δημοτικού συμβούλου του Βόλου ένας από τους βάνδαλους της “Αγιά Σοφιάς”

«Κύμα» οργής έχει προκαλέσει η προκλητική κίνηση γιου γνωστού ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του Βόλου, ο οποίος βανδάλισε το γήπεδο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού – Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League που έγινε στο «Opap Arena».

Μάλιστα ο συγκεκριμένος …κύριος προχώρησε και σε ανάρτηση για να δείξει τα κατορθώματα του.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ζαχείλα, γιο του Βασίλη Ζαχείλα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές παρελθόν την τοπική κοινωνία του Βόλου για τις πράξεις του, ενώ έχει συλληφθεί και για παράνομη οπλοφορία! Κατά τον Μπέο, όπου τον είχε στις τάξεις της παράταξης του, πρόκειται για …«παρορμητικό» άτομο!

Στην ανάρτησή του ο γιος του δημοτικού συμβούλου και οπαδός του Ολυμπιακού δημοσιεύει μια φωτογραφία με σπασμένο κάθισμα του γηπέδου και γράφει: «Καλημέρα σε όλα τα αδέλφια. Μόνο Ολυμπιακός, τίποτα άλλο. Από αύριο που γυρνάω Βόλο, εδώ θα πίνω τον καφέ μου».

Αποκάλυψη: Γιος «παρορμητικού» δημοτικού συμβούλου του Βόλου βανδάλισε το γήπεδο της ΑΕΚ!

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Ζαχείλας, τον Απρίλιο του 2024 ενώ ήταν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου, μπήκε στη ΔΕΥΑΜΒ φορώντας μάσκα και γρονθοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαργάλα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια αποχώρησε από την παράταξη Μπέου και παραμένει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στηρίζοντας τον δήμαρχο!

Εξάλλου τον Ιούλιο του 2022, ο Β. Ζαχείλας συνελήφθη γιατί είχε πάει σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή έχοντας στο σακίδιό του ένα όπλο. Μάλιστα, είχε δείξει στους δημοσιογράφους ένα χρηματικό ποσό που έφερε πάνω του υποστηρίζοντας ότι θα αγόραζε τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία. Στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι έκανε χιούμορ.

Υ.Γ: Τέτοιους δημοτικούς συμβούλους και οπαδούς …«εκπαιδεύουν» εκεί στα «σχολεία» (δήμος και εξέδρες) του Μπέου στο Βόλο.

Πηγή: aftodioikisi.gr