AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτυχημένο το 1ο Fair Play Cup της Ακαδημίας της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 1ο Fair Play Cup, το οποίο διοργανώθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων το τριήμερο 15-17 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουρνουά που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ και στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα, αποτελούμενες από αγόρια γεννημένα τα έτη 2012-2013 (Κ12) και 2010-2011 (Κ14).

Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία, αγωνιστική και οργανωτική, και σε αυτό συντέλεσε η αρτιότητα των εγκαταστάσεων του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ που είναι ιδανικές για τη φιλοξενία ενός τέτοιου αθλητικού event, και κυρίως η άριστη οργάνωση από πλευράς Ακαδημίας ΑΕΚ. Ολο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τα στελέχη της Ακαδημίας προετοίμασαν άριστα τη διοργάνωση σε κάθε λεπτομέρειά της, ενώ άπαντες εργάστηκαν σε πολύωρη βάση όλο αυτό το τριήμερο, ώστε να πάνε όλα καλά.

Στις εγκαταστάσεις των Σπάτων βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον της νέας διοικητικής για τη σημασία του έργου της Ακαδημίας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους τελικούς της κατηγορίας Κ12, οι οποίοι έληξαν όλοι με το ίδιο σκορ, το 2-2, και κρίθηκαν στα πέναλτι. Την πρώτη θέση πήραν οι Tigers Κανήθου Χαλκίδας που νίκησαν στον τελικό την Coerver (Νίκη Αλίμου), ενώ στο μικρό τελικό η Kicks Academy νίκησε τη Νίκη Βόλου. Την πέμπτη θέση πήρε ο Νηρέας Πάρου και την έκτη η Θύελλα Καμαρίου Σαντορίνης
Νηρέας Πάρου.

Χθες ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της κατηγορίας Κ14 με νικητή τον Atlas FC από την Πάτρα που στον τελικό νίκησε τον Νηρέα Πάρου με 4-0. Στον μικρό τελικό η Coerver (Νίκη Αλίμου) νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου, ενώ στον αγώνα κατάταξης για την 5η και 6η θέση, ο Πήγασος Κορίνθου νίκησε 5-0 την Ξηρόπολη από την Εύβοια.

Μετά το τέλος των σημερινών αγώνων έγιναν οι απονομές επάθλων και μεταλλίων του τουρνουά Κ12 στο Σεραφείδειο, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Γονείς, παιδιά και συνοδοί δήλωναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία που βίωσαν και συνεχάρησαν τους συντελεστές, ανανεώνοντας το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *