AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφάνεια, διακρίσεις και αγάπη στην ΑΕΚ ζήτησε ο Ηλιόπουλος από τα στελέχη της ακαδημίας στα Σπάτα

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα. Κανείς δεν τον περίμενε. Όλοι ξαφνιάστηκαν. Φυσικά ευχάριστα. Καταχειροκροτήθηκε από τα παιδιά και τους γονείς.

Το νέο αφεντικό του Δικεφάλου έβαλε με το… καλησπέρα τις βάσεις αλλά αναφέρθηκε και στα στοιχεία που θέλει να δει από τα στελέχη της κιτρινόμαυρης ακαδημίας. Ζήτησε αρχικά διαφάνεια ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι κανένας πάνω από την ΑΕΚ και πως όλοι εργάζονται για εκείνη ώστε να πετύχουν συνολικά το καλύτερο.

Το δεύτερο σημείο ήταν οι διακρίσεις. Ένας μεγάλος σύλλογος αν θέλει να πάει μπροστά πρέπει να φέρει τίτλους και διακρίσεις, φέρνοντας αρκετά παραδείγματα άλλων ακαδημιών.

Το τρίτο σκέλος της ομιλίας του ήταν το πιο συναισθηματικό. Ζήτησε απ’ όλα τα στελέχη της ακαδημίας στα Σπάτα να αγαπάνε τη δουλειά που κάνουν, αλλά υπογράμμισε πως πάνω απ’ όλα πρέπει να αγαπάνε την ΑΕΚ διότι μόνο έτσι θα πετύχουν!

Μην ξεχνάμε άλλωστε τα λόγια του κατά την παρουσίασή του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Προσωπικά έχω δεσμευτεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι έχω όραμα και για την Ακαδημία, γιατί εκεί είναι τα ταλέντα που διψούν για διάκριση και είναι το κομμάτι που θέλουμε να χτίσουμε και να επενδύσουμε. Κάτι που δεν είναι σύνηθες, εκτός εξαιρέσεων, στην Ελλάδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *