AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχει ταβάνι στις μεταγραφές της ΑΕΚ – Θα γίνουν όσες χρειάζονται

Μεταγραφικός “οργασμός” ονομάτων κυκλοφόρησε μετά την ανάληψη της ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Μάριο Ηλιόπουλο. Ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας το ένα μετά το άλλο, πράγμα που μόνο καλό δεν κάνει στον κιτρινόμαυρο οργανισμό, πόσο μάλλον στον κόσμο της Ένωσης που περιμένει με αγωνία να μάθει το πλάνο του νέου ισχυρού άνδρα του κλαμπ.

Αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με σιγουριά από το AEK24HOURS είναι πως δεν υπάρχει ταβάνι στις μεταγραφές της ΑΕΚ. Θα γίνουν όσες χρειάζονται για να μπορέσει ο σύλλογος να ανταπεξέλθει στη φετινή σεζόν και να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό. Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Μάριου Ηλιόπουλου κατά την παρουσίασή του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι ατάκες του περί αρχιστράτηγου και πρωταγωνιστή πρέπει να μας μείνουν χαραγμένες. Άλλωστε δεν ήρθε απλά για να πάρει μια καρέκλα αλλά για να βοηθήσει την ΑΕΚ να επιστρέψει στους τίτλους μετά από μια αποτυχημένη χρονιά.

Η πλευρά Ηλιόπουλου έχει στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Ματίας Αλμέιδα πως είναι δίπλα του, τον στηρίζει και ό,τι εκείνος ζητήσει θα το έχει χωρίς φραγμούς και δισταγμούς. Πρόθεση άλλωστε του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να δυναμώσει τον σύλλογο προσθέτοντας σε αυτό όχι μόνο παίκτες αξίας, αλλά και στελέχη που μπορούν να κάνουν το παραπάνω βήμα. Είτε αυτό αφορά την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου είτε τις ακαδημίες που αναμένεται να δοθεί μεγάλο βάρος.

Ήδη το πρότζεκτ ακαδημιών από συνεργάτες του Μάριου Ηλιόπουλου “τρέχει”. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στη συνέντευξη Τύπου του ίδιου που θα παραθέσει εντός των επόμενων ημερών. Κι εκεί δεν θα υπάρχουν κενά ούτε αμφιβολίες…