AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρέσει ο Μίλσον, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ

Ο Φελίσιο Μίλσον είναι ένας εξαιρετικός εξτρέμ που φέτος γνωρίσαμε από τα παιχνίδια του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ύψους 1,70 παίκτης μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης φαίνεται να έχει κάνει… γκελ στην ΑΕΚ, η οποία όμως δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Η Ένωση έχει στη λίστα της τον ικανό εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ισραήλ έως το 2026 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Η αξία του, σύμφωνα με το transfermarkt εκτιμάται στα 2,5 εκατ. ευρώ και σίγουρα δεν είναι εύκολη οικονομικά η περίπτωσή του.

Ο Μίλσον μετακόμισε στο Ισραήλ το περασμένο καλοκαίρι από τη ρωσική Νίζνι και στην πρώτη του σεζόν στη Μακάμπι είχε σε όλες τις διοργανώσεις 40 αγώνες, 7 γκολ και 13 ασίστ. Οι δύο ασίστ, μάλιστα, ήταν στη νίκη των Ισραηλινών επί του Ολυμπιακού με 1-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σ’ εκείνο το ματς ο Μίλσον υπέστη μυϊκό τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς.

Ο δεξιοπόδαρος ταχύτατος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Μαρίτιμο, με την οποία είχε 32 αγώνες, 1 γκολ και 2 ασίστ. Στη Νίζνι Νόβγκοροντ είχε 29 αγώνες, 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έπαιξε και στην Τουρκία με την Ανκαραγκιουτσού, όπου μέτρησε 12 ματς, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Από την ΑΕΚ πάντως ήταν ξεκάθαροι: “Δεν υπάρχει καμία επισημοποίηση ενδιαφέροντος”. Αυτή τη στιγμή η περίπτωση του Μίλσον δεν είναι καν απ’ αυτές που δουλεύονται από τους ανθρώπους της Ένωσης. Έστω και αν ουδείς αρνείται πως ο Ανγκολέζος της Μακάμπι Τελ Αβιβ, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πάντα όμως υπάρχει στα υπόψιν.