AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνω κάτω η εθνική Καμερούν του Μουκουντί με τον Ετό να παίρνει όλο τον εξοπλισμό από την αποστολή της ομάδας (video)

Τρομερά σκηνικά ζει ο Άρολντ Μουκουντί και οι συμπαίκτες του στην εθνική Καμερούν που παρακολουθούν έναν πρώην μεγάλο σταρ του ποδοσφαίρου, τον Σάμουελ Ετό να τα κάνει όλα άνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η περίοδος του Σαμουέλ Ετό ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν παραμένει ταραχώδης, αφού μετά την κόντρα του με τον Αντρέ Ονάνα, τον οποίο έδιωξε από την ομάδα το 2022, τώρα τα έχει βάλει με τον προπονητή των Αφρικανών, Μαρκ Μπρις, του οποίου κάνει συνεχώς τη ζωή δύσκολη, προκαλώντας εμπόδια που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Πως έχουν τα γεγονότα:

Η αποστολή του Καμερούν, στην οποία βρίσκεται και ο αμυντικός της ΑΕΚ, Άρολντ Μουκουντί. το βράδυ της περασμένης Κυριακής (02/06) συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στην πρωτεύουσα Γιαουντέ, προκειμένου να απομονωθεί για να προετοιμαστεί για τα δύο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Πράσινο Ακρωτήρι (8 Ιουνίου) και την Αγκόλα (11 Ιουνίου).

Ο Μπρις ήλπιζε πως μετά από μια περίοδο διαφωνιών και συγκρούσεων με τον Ετό θα μπορούσε να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο, μόνο αυτό δεν συνέβη. Συγκεκριμένα, γαλλικά ΜΜΕ αναφέρει πως μόλις ο 62χρονος έφτασε στο ξενοδοχείο τον περίμενε εκεί ένα… νέο τεχνικό επιτελείο, το οποίο είχε επιβάλλει ο Ετό, δείγμα των προθέσεών του για να επιβάλει τα δικά του «θέλω» στην εθνική.