AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντώνης Ηλιόπουλος: Η επιστροφή (photos)

Η μεγάλη επιστροφή του Αντώνη Ηλιόπουλου είναι γεγονός! Ο ξάδερφος του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι το πρόσωπο κλειδί στις ακαδημίες της Ένωσης έχοντας ως στόχο την αναβάθμισή τους.

Από την πρώτη ημέρα ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε πως σκοπός του είναι να προσθέσει δικούς του ανθρώπους που θα κάνουν την καλοκουρδισμένη ΠΑΕ να δουλεύει ακόμα καλύτερα. Για το λόγο αυτό έρχεται ο Αντώνης Ηλιόπουλος να παίξει ενεργό ρόλο και στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής του κλαμπ, στην αναβάθμισή τους αλλά και στο να περάσει ένα ευρωπαϊκό προφίλ επιλέγοντας ανθρώπους που θα δουλεύουν σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος δεν είναι άγνωστος στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Ήταν χορηγός του συλλόγου, βοηθώντας όχι μόνο την ΠΑΕ αλλά και τμήματα της “Μάνας ΑΕΚ” στο παρελθόν. Συνέβαλε καθοριστικά στην προσπάθεια σωτηρίας υπό τον Θωμά Μαύρο, ενώ είχε καίριο ρόλο – με τις ευλογίες μάλιστα των οργανωμένων, που τον αναδείκνυαν ως μοναδική αξιόπιστη εκπροσώπηση – στο άνοιγμα του δρόμου για την εποχή Μελισσανίδη.

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος ήταν κάθετα αντίθετος στο ξεπούλημα των Τζεμπούρ και Σκόκο κάτι που το πλήρωσε όταν “άγνωστοι” πέταξαν μολότοφ στην επιχείρησή του.

Επίσης ανακάλυψε διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ (2011) να πηγαίνουν με πράσινα κασκόλ σε συλλαλητήριο υπέρ του Παναθηναϊκού. Αποτέλεσμα να του απαγορεύσουν την είσοδο σε αγώνες της ΑΕΚ, να του αφαιρέσουν τα εισιτήρια διαρκείας και να τον παραπέμψουν στον αθλητικό εισαγγελέα. Δικαιώθηκε με ασφαλιστικά μέτρα και επιστροφή του διαρκείας.

Ακόμα ήταν ο άνθρωπος που έκανε την πρώτη προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας με επικεφαλή τον Θ(ε)ωμά (2012). Ο πόλεμος που δέχτηκε ο Μαύρος ήταν ανελέητος με αποτέλεσμα σε δυο μήνες να τον “φάνε”. Σήμερα ο Θωμάς Μαύρος είναι ο αιώνιος πρεσβευτής της ΑΕΚ.

Επιπλέον ήταν μέλος του ΔΣ (με ελεγκτικό ρόλο) και οι τότε διοικούντες την ΠΑΕ (Δημητρέλος και λοιποί) του ζήτησαν να υπογράψει δάνειο 300.00 ευρώ να του πουν ποιος είναι ο αντισυμβαλλόμενος, στρέφοντας όλους τους ποδοσφαιριστές εναντίον του με γραπτή ανακοίνωση. Μπροστά στον εκβιασμό παραιτήθηκε. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το δάνειο προέρχονταν από πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Τέλος ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε γραπτώς σε έκτακτο ΔΣ (2013) την πρόταση σωτηρίας Μελισσανίδη (κατόπιν συνάντησης μαζί του παρουσία αντιπροσωπίας των συνδέσμων), τον χλεύαζαν λέγοντας ότι ονειροβατεί και ότι δεν υπάρχει λύση Μελισσανίδη. Σήμερα όλοι απολαμβάνουν τα έργα Μελισσανίδη και πίνουν νερό στο όνομα του.