AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανησυχούν στον Ολυμπιακό μήπως και τους πάρει παίκτη η ΑΕΚ

Ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό μήπως και κάποιος από τους παίκτες που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Έχουν βάλει ρεπόρτερ, δημοσιογράφους και ό,τι Μέσα ελέγχουν για να δημιουργήσουν κλίμα πρώτα από τα social media και σιγά σιγά, δειλά δειλά θα τα δείτε και σε γραπτά σε sites και εφημερίδες για να μην φορέσει κανείς την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Έχουν φοβηθεί με την είσοδο του Μάριου Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ. Τον έχουν “βαφτίσει” Ολυμπιακό, στέκονται στην κουμπαριά του με τον Μαρινάκη, προσπαθούν με κάθε τρόπο να του χαλάσουν το προφίλ. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και παίζετε στο παρασκήνιο.

Τα παραδείγματα είναι ήδη αρκετά. Κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν πέρασαν από τον Ολυμπιακό, μετακόμισαν στο εξωτερικό και θέλησαν να επιστρέψουν. Όμως τα τηλέφωνα έπεσαν βροχή να μην το κάνουν. Κι εκείνοι άλλαξαν γνώμη. Όλοι; Το επόμενο διάστημα θα δείξει!

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος σκέφτεται να προσεγγίσει παίκτη των Πειραιωτών αλλά η εντολή από το λιμάνι είναι η εξής: “μην δούμε παίκτη σε αυτούς”.