AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγελόπουλος: Υπήρξε ενδιαφέρον για να μπει συμπαίκτης στην ΑΕΚ (video)

Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε τις επαφές που είχε με μεγάλο fund για να μπει ως συμπαίκτης στην ομάδα. Αναφέρθηκε ακόμα στο αγωνιστικό και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα μίλησε για το αν γίνεται προσπάθεια για να μπει «συμπαίκτης» στην ΚΑΕ, είπε ότι γίνονται επαφές με πολλούς ανθρώπους, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν πρώτα, όπως το αν δένει με τη νοοτροπία.

Για τον ελληνικό κορμό που λείπει από τους κιτρινόμαυρους είπε ότι πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι παίκτες και ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ανακυκλώνεται μια σειρά παικτών από τη μια ομάδα στην άλλη. Δεν υπάρχουν φρέσκοι παίκτες, ωστόσο είναι στις προθέσεις της ΑΕΚ φέτος να δημιουργήσει μια βάση κορμού, ωστόσο οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Για τον στόχο της νέας σεζόν είπε πως ότι και να ειπωθεί ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την πληρότητα, ούτε το αποτέλεσμα, ούτε τη σταθερότητα. Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει το επίπεδο που θα ήταν μια πετυχημένη χρονιά εφόσον κέρδιζε κάποιους αντιπάλους. Στόχος πρέπει να είναι η κατάκτηση των τίτλων.

Για τον Χήνα είπε ότι φεύγει επειδή έχει υπάρξει μια κόπωση μετά τη θητεία του και ότι ίσως ήρθε ο καιρός να κάνει κάτι νέο στη ζωή του, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για τα όσα έκανε για την ομάδα.

Για τον Νικολάου και γιατί παραμένει είπε ότι αν τον διώξει η ΑΕΚ καλύτερα να κλείσει το μαγαζί, αφού ζει για την ΑΕΚ.

Για τον Κουζμίνσκας είπε ότι οι περισσότεροι ξένοι θέλουν να μείνει και ότι είχε προσωπική συνάντηση μαζί του και πρόθεση της ΑΕΚ είναι να μείνει, όμως το μοντέλο το κρίνει ο προπονητής και η απόφαση θα είναι δική του.