AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ και Ράγιο Βαγιεκάνο κινούνται για τον Μπογιέ

Από την Ισπανία έρχεται η πληροφορία πως ΑΕΚ και Ράγιο Βαγιεκάνο είναι οι δύο ομάδες που κινούνται για την απόκτηση του Λούκας Μπογιέ.

Η Γρανάδα που υποβιβάστηκε είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον της Ένωσης. Δεν πρόκειται να κρατήσει τον 28χρονο Αργεντινό (6 γκολ/ 2 ασίστ σε 31 συμμετοχές στη La Liga της περασμένης σεζόν) αφού και ο ίδιος δεν πρόκειται να δεχτεί το προβλεπόμενο κούρεμα αποδοχών 30% λόγω υποβιβασμού.

Όπως μας ενημερώνει ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Μίχος μέσω του sportdog: “Η Γρανάδα έχει βγάλει τον Μπογιέ στο σφυρί, με πρώτη τιμή τα 5.500.000 ευρώ αλλά δύσκολα θα βρει αυτά τα λεφτά, οπότε είναι ανοικτή και στον δανεισμό του (ακόμη και 2ετές) με το ανάλογο loan fee και γλιτώνοντας το συμβόλαιο του.

Κάπου εδώ έρχεται και… μπαίνει/κολλάει η ΑΕΚ. Στην ελληνό-σερβική πιάτσα agents (μην ξεχνάμε πως ατζέντηδες του Μπογιέ είναι οι Λέμιτς και οι τελευταίες δουλειές τους στην Ελλάδα ήταν οι Ζέλσον Μαρτίνς/Βρσάλικο στον Ολυμπιακό, Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ) εδώ και περίπου 1,5 μήνα κυκλοφορούσε η πληροφορία πως η ΑΕΚ ήταν πολύ ζεστή με τον “φευγάτο” από την Γρανάδα πρώην επιθετικό της, σε βαθμό που είχε προχωρήσει και στις απαραίτητες βολιδοσκοπήσεις για αυτόν”.

Λέτε να έχουμε πάλι επιστροφή Μπογιέ στην ΑΕΚ; Οι μέρες θα το δείξουν…