AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ για Μπρέθγουεϊτ: Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση

Δημοσίευμα από την Ισπανία ανάγκασε την ΑΕΚ να βγει και να απαντήσει αλλά και να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση στην υπόθεση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Tο ισπανικό Cadena Ser ανέφερε ότι ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, είχε προσφορά από την Ένωση, την οποία απέρριψε. «Ο παίκτης αναζητά το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο και ψάχνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ μεικτά ανά σεζόν», αναφέρεται στο ρεπορτάζ και υπογραμμίζεται: «Έχει ήδη απορρίψει αρκετές προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες όπως η ΑΕΚ στην Αθήνα ή το Κατάρ που δεν έχουν καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανάγκασε την ΠΑΕ ΑΕΚ να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κάνοντας λόγο για μανατζερικά παιχνίδια.

«Επειδή έχει έρθει νέος ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βρούνε χώρο να παίζουν επικοινωνιακά – μανατζερικά «χαζά» παιχνίδια εις βάρος της! Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ και δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον παίκτη ή στον μάνατζέρ του! Οπότε δεν μπορεί να απορρίψει καμία πρόταση που ΔΕΝ του έχουμε κάνει! Είπαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά επειδή η κατάσταση ξεφεύγει, καλό είναι να αρχίσουν να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κιτρινόμαυροι.