AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χατζισαφί θέλει ΑΕΚ και όχι Ιράν – Η Ευρωπαία σύζυγός του, η κόρη του και ο Αλμέιδα τον κρατάνε στα κιτρινόμαυρα

Επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα είναι η παραμονή του Εχσάν Χατζισαφί στην ΑΕΚ. Είτε ως δεύτερος αριστερός μπακ είτε ως τρίτος στόπερ. Την ίδια στιγμή ο Ιρανός αμυντικός επιθυμεί να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η Ευρωπαία σύζυγός του αλλά και η κόρη του.

Μπορεί λοιπόν η ιστοσελίδα Sahekhabar, να αναφέρει ότι η Σεπαχάν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ομίντ Νουραφκάν ο οποίος θα κάνει την στρατιωτική του θητεία βάζοντας στο “κάδρο” τον Χατζισαφί, όμως ο έμπειρος μπακ της ΑΕΚ δεν θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του. Κι αυτό διότι η Ευρωπαία σύζυγός του του βάζει… εμπόδια, ενώ και ο ίδιος θέλει να μεγαλώσει με έναν διαφορετικό τρόπο ζωής την κόρη του.

Μέσα σε όλα ο Χατζισαφί είχε σημειώσει με ανάρτησή του στα social media τον Σεπτέμβριο του 2022 για τα όσα συμβαίνουν στο Ιράν, στέλνοντας μήνυμα για τις καταπιεσμένες γυναίκες. «Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το άλλο μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα». «Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Θα αγωνιζόμαστε για εσάς και την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον θάνατο. Λύστε τα προβλήματα τους αντί να ασκείται βία» ήταν τότε το σχόλιό του ενώ αν το ίδιο πιστεύει και σήμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ehsan Hajisafi (@ehsanhajsafi28)