AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσούμπερ: Για να είμαι καλός πρέπει να νιώθω καλά στην ΑΕΚ – Λυπηρό που χάσαμε το πρωτάθλημα

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την Εθνική Ελβετίας ο Στίβεν Τσούμπερ διεκδικεί θέση στην αποστολή για το Euro με τον ίδιο να δηλώνει πως νιώθει σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και στο χαμένο πρωτάθλημα.

Ο Τσούμπερ είχε αγωνιστεί πριν από έναν χρόνο κόντρα στην Ανδόρα και τώρα είναι ξανά στην Εθνική και με την επιστροφή του δήλωσε στους Ελβετούς ρεπόρτερ: «Νιώθεις σαν ξεκινάς ξανά στο σχολείο». Στο ρεπορτάζ της η Blick θυμίζει τα επιτεύγματα του Τσούμπερ με την Εθνική και δη το γκολ με την Βραζιλία στο μουντιάλ του 2018 και βέβαια τις πολλές ασίστ στο Euro το 2021 με τον ίδιο να δηλώνει πως αυτά θα μείνουν για πάντα. «Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια συναισθήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσούμπερ.

Ο Τσούμπερ υποστηρίζει πως δεν κολλάει στο παρελθόν γι’ αυτό και αποδέχθηκε το προηγούμενο διάστημα πως δεν ήταν μέλος της Εθνικής επισημαίνοντας πως «τα πάντα στο ποδόσφαιρο ξεκινουν από το μηδέν». Δηλώνει πως στόχος του είναι να βρεθεί στην αποστολή του Euro και αξιολογώντας τις πιθανότητες να γίνει αυτό υποστήριξε: «Αν δεν τα πάω καλά στην προπόνηση, ο προπονητής δεν πρέπει να με πάρει, αν είμαι καλός, θα πρέπει».

«Για να είμαι καλός, πρέπει να νιώθω καλά όπως στην ΑΕΚ», φέρεται να είπε ακόμη ο Τσούμπερ, ο οποίος σύμφωνα με την «freiburger-nachrichten.ch» αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος από την Ένωση λέγοντας πως «ήταν απογοητευτικό και λυπηρό». Βέβαια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «ο Τσούμπερ νιώθει χαρούμενος για τις 42 εμφανίσεις και τα 8 γκολ του».