AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει πρόσωπο έκπληξη για πρόεδρο στην ΕΠΟ ο Μελισσανίδης – Κοινή γραμμή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για Γκαγκάτση

Η ΑΕΚ ψάχνει άνθρωπο εμπιστοσύνης για την προεδρία της ΕΠΟ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος τις επαφές. Οι πληροφορίες του AEK24HOURS αναφέρουν πως το πρόσωπο έκπληξη που ψάχνει ο “Τίγρης” θα είναι από του Μαξίμου. Κι αυτό διότι από τη στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα ήρθε στα χέρια με τον Μάκη Γκαγκάτση η εμπιστοσύνη της ΑΕΚ προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χάθηκε…

Ο στόχος του είναι στη θέση αυτή να επιλεγεί πρόσωπο υψηλού κύρους χωρίς υποχρεωτικά να είναι από το χώρο του ποδοσφαίρου. Η θέση του προέδρου της ΕΠΟ για τον Μελισσανίδη είναι μεγάλο αξίωμα. Τον προσομοιάζει με αυτή την «Προέδρου της Δημοκρατίας».

Φαίνεται μάλιστα πως έχουν υπάρξει επαφές και σε πρόσωπα από τον πολιτικό και τον χώρο της δικαιοσύνης. Από τον πολιτικό χώρο έχει ακουστεί το όνομα του γραμματέα του πρωθυπουργού έως το 2022, Γρ. Δημητριάδη.

Από τον χώρο της δικαιοσύνης το όνομα του έως το 2023 εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισ. Ντογιάκου. Η ιδέα του να επιλέγει πρόσωπο από το χώρο της κυβερνώσας παράταξης κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος. Όπως επίσης και η ιδέα το πρόσωπο αυτό να είναι φίλαθλος άλλης μεγάλης ομάδας και όχι της ΑΕΚ, για ευνόητους λόγους…

Βέβαια ακούγεται έντονα πως το όνομα που θα ακουστεί για πρόεδρος της ΕΠΟ από την πρόταση της ΑΕΚ θα εξαγριώσει τον Μαρινάκη και να… φουντώσει την αντιπαλότητα Ολυμπιακού – Κυβέρνησης. Θέλει δηλαδή ο Μελισσανίδης να “τρυπήσει” τους Πειραιώτες με αυτόν τον τρόπο.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μ’ ένα στόμα μια φωνή ψηφίζουμε Γκαγκάτση

Την ίδια στιγμή, έχει γίνει γνωστό και επίσημα πλέον πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης βάζει υποψηφιότητα. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει και τη στήριξη του Ολυμπιακού. Πριν από λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση για επιχειρηματικές υποθέσεις που τον αφορούν. Δεν είχαν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Όμως κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των συζητήσεων το ενδιαφέρον στράφηκε στις εκλογές της ΕΠΟ.

Τον ρώτησαν αν πρόκειται να ασχοληθεί. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων φέρεται να έδωσε την εξής απάντηση: «Είναι ευκαιρία να καθαρίσουμε τον Μελισσανίδη από την ΕΠΟ» και εννοούσε πως αυτό θα το κάνει μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Κάποιες άλλες πληροφορίες (ούτε επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται) κάνουν λόγο πως πριν από μερικές μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. Όχι φυσικά για να του δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά και για το θέμα της ΕΠΟ.

Εμείς θα παρακολουθούμε το ρεπορτάζ του παρασκηνίου και θα σας ενημερώσουμε άμεσα… Έχει ζουμί η υπόθεση. Και μάλιστα μπόλικο!

One thought on “Ψάχνει πρόσωπο έκπληξη για πρόεδρο στην ΕΠΟ ο Μελισσανίδης – Κοινή γραμμή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για Γκαγκάτση

Comments are closed.