AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… βρώμικος πόλεμος με κάθε τρόπο στον Αλμέιδα συνεχίζεται

Φαίνεται πως στην Ελλάδα δεν μπορούν να χωνέψουν πως στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκεται ένας προπονητής – κόσμημα που λέγεται Ματίας Αλμέιδα και προσπαθούν μέσω… βρώμικου πολέμου να του κάνουν κακό. Δεν ξέρουν όμως ότι θα φάνε τα μούτρα τους!

Το τελευταίο που ανακάλυψαν οι φωστήρες του ρεπορτάζ είναι πως κατατέθηκε μήνυση εναντίον του, κάτι που φυσικά είναι ψέμα με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΚ να διαψεύσει κατηγορηματικά όλα αυτά τα σενάρια των τελευταίων ωρών.

Μάλιστα από την Ένωση τονίζουν πως τα δημοσιεύματα είναι αναληθή και χαρακτηρίζονται από τους ανθρώπους της ομάδας ως «ασυναρτησίες», αφού αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει καμία μήνυση από τον αστυνομικό με τον οποίο υπήρξε επεισόδιο στην Τούμπα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ούτε έχει ο ίδιος δώσει κάποια κατάθεση.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, δικογραφία εναντίον του προπονητή της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μόνο η κλήση από τη ΔΕΑΒ σε απολογία για τον Αργεντινό τεχνικό για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.