AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρουαζιέρα, Αργεντινή και επιστροφή στα Σπάτα το πρόγραμμα του Αλμέιδα

Από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκαθαρίσει πως παρά τα όσα γράφονται αριστερά και δεξιά, ο Ματίας Αλμέιδα… ψηφίζει ΑΕΚ! Είναι το δεύτερό του σπίτι, νιώθει “βασιλιάς” και μόνο αν ο ίδιος επιθυμεί να φύγει από την Ένωση αυτό θα συμβεί. Κανείς δεν πρόκειται να τον διώξει.

Αυτή τη στιγμή το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι “να κάτσει η σκόνη” από το χαμένο πρωτάθλημα, “να καθαρίσει το μυαλό” κι έπειτα όλοι μαζί να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα. Μια μέρα που περιλαμβάνει προγραμματισμό και χτίσιμο της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν.

Για την ώρα πάντως το πρόγραμμα του Αλμέιδα λέει κρουαζιέρα, ταξίδι στην Αργεντινή και επιστροφή στην Ελλάδα και στα Σπάτα για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας στης 21 Ιουνίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ενδιάμεσα θα υπάρξει και ραντεβού του προπονητή της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του aek24hours.org. Οι δύο άνδρες θα κάνουν το ταμείο της σεζόν που έφυγε, το τι πήγε λάθος και η ομάδα δεν πήρε κάποιον τίτλο αλλά θα βάλουν γερές βάσεις για την νέα σεζόν με άμεσο στόχο την επιστροφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

One thought on “Κρουαζιέρα, Αργεντινή και επιστροφή στα Σπάτα το πρόγραμμα του Αλμέιδα

Comments are closed.