AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Futboltotal: Με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ ο Πισάρο

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως αναζητά ο Ροδόλφο Πισάρο που βρίσκεται εκτός πλάνων Αλμέιδα και με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ μιας και η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 3 Μαρτίου.

«Πέρα από το γεγονός ότι έχει προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο έζησε τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές, η πραγματικότητα είναι ότι η καριέρα του μοιάζει στάσιμη. Ακόμα και με την ομάδα του να παλεύει για τον τίτλο στην Ελλάδα, φαίνεται ότι θα βρεθεί εκτός του κλαμπ», αναφέρεται στην ιστοσελίδα futboltotal.com.mx.

Στη συνέχεια γίνεται μια σύγκριση με τον συμπατριώτη του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έχει πάνω από 40 παιχνίδια φέτος με την ΑΕΚ και είναι από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών. Αντίθετα, η πορεία του Πισάρο είναι εντελώς διαφορετική, γι’ αυτό δεν βρίσκεται καν στο ραντάρ της εθνικής του Μεξικού. «Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει θέση για το θέμα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος άσος θα μείνει χωρίς την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, μιας και η σεζόν του ήταν εντελώς απογοητευτική. Αυτό τον θέτει με το ένα πόδι εκτός της ομάδας. Ο Πισάρο έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως τον Ιούνιο του 2025 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Αλλά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2024 ο παίκτης θα ψάξει σίγουρα για μια αλλαγή σκηνικού. Πέρα από το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο να παίξει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η πραγματικότητα είναι ότι σιγά-σιγά μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς έχασε εντελώς τον ποδοσφαιρικό του ρυθμό».