AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν αναμονή αποφάσεων για τέσσερις παίκτες

Η ΑΕΚ προχωρά στην επόμενη μέρα για τη δημιουργία ομάδας που θα επιστρέψει και πάλι στους τίτλους μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν.

Ωστόσο πρώτα θα ξεκαθαρίσει το ρόστερ. Θα γίνει δηλαδή ένα ξεσκαρτάρισμα και θα ληφθούν γενναίες αποφάσεις.

Τα δεδομένα αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν ως εξής:

Σιντιμπέ – Φαν Φέερτ: Τόσο ο Γάλλος δεξιός μπακ όσο και ο Ολλανδός επιθετικός αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Και μπορεί ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής όμως δεν έγινε το ίδιο και με τον Τόμας Φαν Φέερτ ο οποίος αγωνίζεται ελάχιστα, με τον Αλμέιδα να δείχνει πως δεν τον υπολογίζει. Αμφότεροι λοιπόν θα ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σέρχιο Αραούχο: Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Αργεντινού φορ φαίνεται πως είναι μοιρασμένες, με τον παίκτη να έχει δεχθεί συγκεκριμένη πρόταση από τη διοίκηση και, από την άλλη, η υπόθεσή του δεν είναι τόσο απλή. Όλα είναι στον… αέρα. Μέχρι πρότινος ο Αραούχο ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου. Όμως ο Αλμέιδα δεν αποκλείεται να ζητήσει την παραμονή του.

Νορντίν Άμραμπατ: Αν και πατάει τα 37, ο Μαροκινός έδειξε πόσο σημαντικός είναι στο παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά η επιστροφή του στην Ολλανδία είναι ένα ενδεχόμενο που «παίζει» πάντα δυνατά. Ήταν από τους κομβικούς παίκτες της Ένωσης τη φετινή σεζόν. Φιλότιμος, μαχητής και πάντα… ενεργητικός σε ότι του έχει ζητηθεί.

Εχσάν Χατζισαφί: Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει την παραμονή του ως μια μπακ απ λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, και η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο τη συγκεκριμένη θέση της ομάδας. Ο Ιρανός είναι θετικός αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Ροδόλφο Πισάρο: Ο Μεξικανός μέσος, ο οποίος έχει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και μένει να φανεί αν θα μπει στην υπό παραχώρηση λίστα ή θα του δοθεί μία έξτρα ευκαιρία από τον Αλμέιδα που τον γνωρίζει πολύ καλά.