AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Λιβάι Γκαρσία για την πρόκριση!

ΑΕΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς! Αυτό πρέπει να ακούγεται από το πρώτο λεπτό απόψε το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση υποδέχεται την Αντβέρπ (22:00, Cosmote Sport 2) στη ρεβάνς του 1-0 του Βελγίου για τα πλέι οφ του Champions League.

Στα ευχάριστα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι πως ο Λιβάι Γκαρσία “έσπασε” τα κοντέρ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, κάτι το οποίο σας είχε αφήσει ως ερωτηματικό το AEK24HOURS (βλέπω ΕΔΩ) τη στιγμή που άπαντες τον είχαν ξεγράψει. Θυμίζουμε πως ο 26χρονος επιθετικός είχε αποχωρήσει τραυματίας κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα, έχοντας υποστεί τράβηγμα στο όριο της θλάσης Α’ βαθμού. Ωστόσο, έσφιξε τα δόντια και στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Έτσι, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για το αν θα του δώσει φανέλα βασικού ή όχι.

Φυσικά, εντός επιλογών είναι και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος έχει επανέλθει, βγάζοντας δύο προπονήσεις.

Όπως είναι λογικό, στην “Αγιά Σοφιά” δεν θα πέφτει… καρφίτσα με 35.000 Ενωσίτες να δίνουν ενέργεια, δύναμη και ρυθμό στους κιτρινόμαυρους για την πρόκριση.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Όσον αφορά την 11άδα; Ένα πιθανό σχήμα είναι με τον Στάνκοβιτς κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν Βίντα-Μουκουντί, με τους Ρότα και Χατζισαφί στις δύο πλευρές. Πιο δύσκολα τα πράγματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Σιμάνσκι και Πινέδα να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στα άκρα θα ξεκινήσουν Άμραμπατ δεξιά και Γκατσίνοβιτς αριστερά. Στην επίθεση, δεδομένος είναι ο Τσούμπερ και είτε θα δούμε δίπλα του τον Πόνσε είτε τον Αραούχο. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο φανέλα βασικού να πάρει ο Γκαρσία αν νιώθει 100% από τη στιγμή που μπήκε στην αποστολή.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Χιλ Μανθάνο (Ισπανία)
Α’ Βοηθός: Ντιέγκο Μπαρμπέρο (Ισπανία)
B’ Βοηθός: Άνχελ Νεβάδο (Ισπανία)
4ος διαιτητής: Πάμπλο Γκονδάλεθ Φουέρτες (Ισπανία)
VAR: Ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία)