ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Μπράβο μάγκες πρωταθλητές!!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ !!!

Συγχαρητήρια στους Μάγκες του Κιτρινόμαυρου Χάντμπολ. Πολλά μπράβο στης Α.Ε.Κ τα Παλικάρια που συνέθλιψαν το δυστυχή οσφπ στον μεγάλο τελικό (27-22) δοξάζοντας το Όνομα και τη Φανέλα της Ομάδας της Προσφυγιάς και φέρνοντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας στην… πρωτεύουσα της ΑΕΚΑΡΑΣ τη χιλιοαγαπημένη μας  Νέα Φιλαδέλφεια!

Εδώ που εφέτος κάνουμε συλλογή από… Κούπες!!! Εδώ που η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως ξεκίνησε την Αποκατάσταση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ σε ΟΛΑ!!!

Πέραν όμως των παικτών-πρωταγωνιστών οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στον διοικητικό ηγέτη του Τμήματος τον άξιο κ. Σ. Παπασταμάτη καθώς και στον εξαιρετικό Προπονητή μας κ. Α. Αλβανό, όπως και σε όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές της Μεγάλης Επιτυχίας.

Ο πύρινος Κόσμος της Α.Ε.Κ μπροστάρης, όπως πάντα, έχει τη δική του μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του Τίτλου.

Τέλος μην παραλείψουμε τα… θερμά μας συλλυπητήρια στους αξιολύπητους κομπάρσους – τους πελάτες του λιμανιού- που ακούνε Α.Ε.Κ και παθαίνουν “κατιτίς”.  Περαστικά!

Άλλωστε οι θρίαμβοι είναι μόνο για τους Αετούς. Που πετούν πάντα ψηλά και είναι πλασμένοι για να κατακτούν τους αιθέρες και το top των διακρίσεων!

Και εις ανώτερα ρε μάγκες! Και στην Ευρώπη και στην Υφήλιο ολόκληρη!

ΑΕΚΑΡΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!
ΥΓ1. Κιτρινόμαυρη Κυριαρχία και στο Χάντμπολ – Τρόπαια ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2. Μελισσάν, τα ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ να διαδέχονται το ένα το άλλο παρακαλούμε. Όβερ!

ΥΓ3. Όπως έχουμε πει λόγω της καλοκαιρινής περιόδου οι “Πειρατικές Αιχμές” θα εμφανίζονται σε πιο αραιά διαστήματα δηλαδή κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες.

ΥΓ4. 1993-2023 : 30 Χρόνια Πειρατές – 30 χρόνια μάχης και συνέπειας στο πλευρό του δικέφαλου αετού!
Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”