AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα στέψης στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η ΑΕΚ γίνεται για 13η φορά πρωταθλήτρια, αυτή τη φορά με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα στο σπίτι της. Αντίπαλος ο Βόλος. Η Ένωση χρειάζεται απόψε (20:00) μόλις ένα βαθμό.

Με μόλις μία ήττα στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν ιδανικά μία ονειρεμένοι για εκείνους σεζόν, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει στη διάθεσή του για το αποψινό παιχνίδι τον τιμωρημένο Μάνταλο και τον τραυματία Αραούχο. Από την άλλη, ο Σιντιμπέ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα είναι διαθέσιμος.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

Μια πιθανή 11άδα για την ΑΕΚ είναι με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα στην άμυνα, τους Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ στη μεσαία γραμμή, τον Τσούμπερ σε ελεύθερο ρόλο και τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.