AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Αϊβατίδης

Νέα μεγάλη επιτυχία για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ, καθώς ο Ιάκωβος Αϊβατίδης ανδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στους Νέους!

Πρόκειται για μία σπουδαία διάκριση, η οποία έρχεται μαζί με… το ασημένιο μετάλλιο του Αλέξανδρου Μαδέση στην ίδια κατηγορία! Οι δύο Πρωταθλητές της «Ένωσης» έφτασαν έως το μεγάλο τελικό, επιτυγχάνοντας ένα σπουδαίο 1-2 γεμίζοντας χαμόγελα όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Αϊβατίδης πρόσθεσε τον τίτλο στο σημαντικότερο αγώνισμα σε εκείνον του απλού παίδων το 2018 κι έγινε ο 13ος νικητής στα ισάριθμα χρόνια διεξαγωγής του θεσμού! Στον τελικό των ανατροπών έκαμψε με 4-3 σετ τον συμπαίκτη του και περσινού Πρωταθλητή, σε ένα τρομερό παιχνίδι.

Για να φτάσει στον τελικό ο Αϊβατίδης ξεπέρασε κατά σειρά τον Αντώνη Σούλα (ΑΟ Ξυλοκάστρου) με 3-0 σετ, τον Γιώργο Κυριόπουλο (ΑΣ Το Γυμνάσιο) επίσης με 3-0, τον Γιάννη Κούτρα (Ποσειδών Λουτρακίου) με 3-2 και τον Στάθη Μανωλόπουλο, σε δυνατό ημιτελικό, με 4-2 σετ.

Αντίστοιχα ο Μαδέσης νίκησε στους «32» τον Πέτρο Λιώτση (ΔΑΟ Ταύρου) με 3-0 σετ, στους «16» τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο (Φάρος Αλεξανδρούπολης) επίσης με 3-0, στην 8άδα τον Ζήση Δουκέρη (ΟΑ Χανίων) με το ίδιο σκορ και στην 4άδα τον Αλεσσάντρο Φέλτσερ με 4-2 σετ.

Την 3η θέση στο Απλό Νέων Γυναικών πανηγύρισε η Χρυσή Φωτιάδου, ανεβαίνοντας στο βάθρο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Παράλληλα, η Φωτιάδου αναχείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος μαζί με τον Ζήση Δουκέρη (ΟΑ Χανίων) στο Διπλό Μικτό και Δευτεραθλήτρια Ελλάδος στο Διπλό με συμπαίκτρια την Δέσποινα Άμπα (Σάρισες Φλώρινας).

Την αποστολή της ΑΕΚ συνόδεψε ο προπονητής του τμήματος, Κώστας Μαδέσης.