ΟΠΑΔΟΙ

Original σε παίκτες της ΑΕΚ ενόψει τελικού: Βγάλτε μας από νωρίς στους δρόμους

Η Original 21 στέλνει μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ, ζητώντας τον τίτλο που θα σημάνει νταμπλ αλλά και καθησυχάσει αυτούς που ανησυχούν πως δεν θα βρεθεί στο Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η τρέλα μας αρνείται να κοπάσει. Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα ήρθε, γιορτάστηκε (όπως έπρεπε, εκεί που έπρεπε) και τελείωσε. Μπροστά μας βλέπουμε ΜΟΝΟ το Νταμπλ, ΜΟΝΟ το Κύπελλο που και αυτό θα έρθει εκεί που πρέπει και φυσικά θα γιορταστεί και αυτό όπως πρέπει.
Αδέρφια μας παίχτες, αύριο κάντε πάλι αυτό που κάνατε σε όλους όλη την χρονιά: Ξεβρακώστε τους !

Μπείτε μέσα σαν να μην υπάρχει αύριο και βγάλτε μας από νωρίς στους δρόμους και στις Εθνικές Οδούς. Η δίψα και η τρέλα μας ΚΑΙ για το Κύπελλο δεν υπολογίζεται, δεν μετριέται. Από την άλλη, οι φωστήρες, οι άσχετοι, οι ευθυνόφοβοι το κάνουν πάλι μεταξύ τους και όχι με εμάς στις κερκίδες αφού πρώτα για να αποφασίσουν που θα γίνει άλλαξαν 3 ηπείρους, καμία δεκαριά χώρες, άλλες τόσες πόλεις και αφού μίλησαν με του ουρανού τα αστέρια και πιάσαν κουβέντα με το φεγγάρι, αποφάσισαν να γίνει στον Βόλο.

Τέταρτος τελικός από τους 6 τελευταίους που θα παίξει η ΑΕΚ μας χωρίς τον κόσμο κοντά της επειδή κάποιοι σε αυτήν την χώρα φοβούνται τις εκλογές, τις θεσούλες τους και τις παχυλές αμοιβές τους! Επειδή η αστυνομία παραδέχεται δημόσια και εγγράφως οτι δεν μπορεί να το ελέγξει ούτε καν με μαθητές. Σαΐνια μας πάλι καλά που έχουμε εσάς και νιώθουμε ασφάλεια.

ΥΓ. Προς όλους όσους ανησυχούν, η ORIGINAL 21 δηλώνει πως ΔΕΝ θα είναι σε αυτόν τον τελικό, όσο και αν ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Σε ένα ασφαλές γήπεδο, σε μια φιλόξενη πόλη που το 2017 την κιτρινίσαμε 3 ολόκληρες μέρες (και νύχτες) ξαφνικά δεν μας θέλουν ! Σας φτύνουμε στα μούτρα και αν εσείς δεν μας θέλετε μία, εμείς δεν σας θέλουμε είκοσι μία!

ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ !!!

ΥΓ. Αδέρφια μας ΑΕΚτζήδες το βράδυ ετοιμαστείτε να υποδεχτούμε τους ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥΣ όπως τους αξίζει.

Ραντεβού όπως κάναμε παντού φέτος …στους δρόμους !

Υ.Γ: Καμιά χιλιάρα “σαΐνια” από όλες τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Α.Β) θα είναι αύριο στον Βόλο, θα λιάζονται και θα φυλάνε τον αέρα. Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα…