AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δεύτερη ευρωπαϊκή «μάχη» στο Ράγκμπι

Στο Μαυροβούνιο ταξίδεψε η ομάδα Ράγκμπι Λιγκ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/05, 13:00) την Άρσεναλ για τη 2η αγωνιστική της Balkan Super League.

Η «Ένωση», αν και ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, στοχεύει μόνο στο «διπλό» ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης, έχοντας μάλιστα στη συνέχεια τα παιχνίδια στην έδρα της.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Καλδέρη, Λουκάκη, Λαζάρη, Λαλεδάκη, Μπελεζάκη, Τσιανίκα, Αλεφράγκη, Παπαδόπουλο, Αρβανιτίδη, Πιτταρά, Κλείτσα, Πάπα, Δανιηλόγλου, Καραμπίνη, Μαυροειδάκη, Ξένο.

Ο Άγγελος Λαζάρης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη μας τιμή να εκπροσωπούμε την ΑΕΚ και εκτός συνόρων. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε μια διοργάνωση με ομάδες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Είναι μια εμπειρία που έχει να μας διδάξει πολλά και να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα μαθαίνοντας από τους αντιπάλους. Στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ένας αγώνας εκτος συνόρων χωρίς την στήριξη των οπαδών μας είναι πιο δύσκολος, αλλά πάντα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας στα δυνατά εντός έδρας ματς που ακολουθούν»