AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Σήκωσαν την κούπα του πρωταθλήματος οι Νεάνιδες

Οι αήττητες Νεάνιδες της ΑΕΚ κατέκτησαν το φετινό Πρωτάθλημα, ούσες άκρως επιτυχημένες για ακόμα μία χρονιά. Η «Ένωση» μετά το τελευταίο παιχνίδι επί του Φιλίππου Βέροιας μετέβη στο Καματερό, εκεί όπου έγιναν οι βραβεύσεις και η απονομή στα «χρυσά» κορίτσια του «Δικεφάλου».

Όσον αφορά στην καλύτερη επτάδα, η Ερμιόνη-Μαρία Καψάλη του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας ήταν καλύτερη τερματοφύλακας, παραλαμβάνοντας το βραβείο της από τον Στέλιο Αλεπουδέλη (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ). Καλύτερη πλέι μέικερ ήταν η Κατερίνα Κουκμίση της ΑΕΣΧ Πυλαίας, που βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Σκάρλο (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ), ενώ καλύτερη πίβοτ αναδείχτηκε η Αδαμαντία Πατρώνη της ΑΕΚ, η οποία βραβεύτηκε από τον Γιάννη Βαρελτζή (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ).

Καλύτερη δεξιά εξτρέμ αναδείχτηκε η Χαρά Κατσίκα της ΑΕΚ, η οποία βραβεύτηκε από την Ερασμία Λάσκαρη (Επιτροπή Εθνικών Ομάδων), ενώ η καλύτερη αριστερή εξτρέμ ήταν η Αντέλα Φυτράκη από τον Πανελλήνιο Νεάπολης, το βραβείο της οποίας το παρέδωσε η Κυριακή Μπακοπούλου (Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ). Καλύτερη αριστερή ίντερ ήταν η Κατερίνα Γιαννοπούλου του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, την οποία βράβευσε η Σοφία Ναισίδου. Καλύτερη δεξιά ίντερ ήταν η Κλεοπάτρα Ρούσου από τον ΓΑΣ Καματερού, την οποία βράβευσε ο Λεωνίδας Ιωάννου (Πρόεδρος ΠΑΣΚ). Καλύτερη αμυντικός ήταν η Σωτηρία Κούρτη από τον ΓΑΣ Καματερού, ενώ η πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος (MVP) αναδείχτηκε η Ειρήνη Ψαριώτη της ΑΕΚ, η οποία βραβεύτηκε από την Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη (Πρόεδρος Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ).

Κατόπιν, παρέλαβαν τα μετάλλιά τους οι ομάδες που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Ο ΓΑΣ Καματερού τερμάτισε τρίτος και τα αργυρά μετάλλιά τους τα απένειμαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Κατερίνα Μανταφούρη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημήτρης Λεκάκος.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, με τους Κωνσταντίνο Σταματιάδη (Μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ) και Ηλία Αποστόλου (Αντιδήμαρχο Αθλητικού Οργανισμού και Πολιτισμού), να τους απονέμουν τα ασημένια μετάλλιά τους.

Την απονομή των χρυσών μεταλλίων, αλλά και του Κυπέλλου, στις αθλήτριες και στο σταφ της ΑΕΚ, ανέλαβαν ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων και Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ (Δημήτρης Σταυρακάκης) και το μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά και Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Χάντμπολ της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης.