ΣΚΕΨΕΙΣ

Η Κυριακή ήταν η μέρα της ΑΕΚ

Από το απόγευμα στο ξενοδοχείο στη Νέα Ερυθραία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα Σπάτα η Κυριακή κύλησε γεμάτη ΑΕΚ. Τραγούδι, παλμός, καπνογόνα, μπύρες και στο τέλος όλοι μια αγκαλιά. Ήταν η μέρα μας. Τι όμορφο συναίσθημα ήταν αυτό; Τι κ@@λα ατελείωτη;

Τελικά ο Ματίας, ο Νταμιάν, ο Πέτρος, ο Λιβάι, ο Μιγιάτ, ο Ντομαγκόι και τα άλλα παιδιά μας έκαναν περήφανους. Έκαναν περήφανο τον λαό της ΑΕΚ που έδειξε γιατί η πόλη μας ανήκει. Μοτοπορεία μέχρι τον Νέο Κόσμο και μετά πάλι πίσω χωρίς… αναστροφές αλλά με περηφάνεια, μαγκιά, σεβασμό και ήθος! Άλλωστε το έχουμε πει. Όταν η ΑΕΚ νικά τον Ολυμπιακό κερδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελεία και Παύλα.

Ένα ματς που πρέπει να γυρίσω χρόνια πίσω το βιβλίο της ιστορίας για να θυμηθώ τέτοια καθηλωτική εμφάνιση της ομάδας μας. Να έχει πατήσει τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδό του, με το τελικό 1-3 να μην λέει την αλήθεια αφού το κοντέρ θα μπορούσε να είχε σταματήσει στο 1-5 ή στο 1-6 (ας όψεται ο Πασχαλάκης και οι δικές μας χαμένες ευκαιρίες). Με έναν πάγκο που το ζούσε πριν ακόμα μπει στο γήπεδο… Τρομερά πράγματα! Αυτή είναι η ΑΕΚ που αγαπάμε και θα αγαπάμε.

Κι ας πετάνε αυτοί μπάλες ακόμα για να σταματήσει το παιχνίδι. Κι ας βάζουν τους “επιστήμονες” να κάνουν επεισόδια για να μην παίξει η ομάδα τους με κόσμο απέναντι στον Παναθηναϊκό καλύπτοντας τη φετινή βρωμιά τους για τη φιλία που έχουν αναπτύξει.

Χθες ο κάθε ΑΕΚτζής από την Αθήνα μέχρι και το πιο μακρινό σημείο της γης ένιωσε περήφανος που αγαπάει αυτά τα τρία μαγικά γράμματα. Χθες η ΑΕΚ του Αλμέιδα έστειλε σε όλους εμάς ένα τεράστιο μήνυμα: Πως όλοι μαζί, ενωμένοι μια γροθιά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Ενάντια σε όλους και όλα!!!

Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έχει βάθος στον πάγκο της. Έφτιαξε ομάδα που κερδίζει και με elite και χωρίς elite διαιτητές.

ΥΓ. Η Νέα Φιλαδέλφεια μας περιμένει την Τετάρτη. Ο ΝΑΟΣ πρέπει να… κοχλάζει… Θα είμαστε όλοι εκεί!!!